HOBİ DEDEKTÖR TÜRKİYENİN İLK VE TEK ÖZGÜR DEDEKTÖR PAYLAŞIM SİTESİ
eyvallah ustam,kardeşler samsung da not3 e kadar olan modellerde net destek olabilirim LG de GSM & TV de bilgi noktasında destek olmaya çalışırım.
Alıntı yapılan: Gürdal - 07 Eylül 2017, 22:00:12eyvallah ustam,kardeşler samsung da not3 e kadar olan modellerde net destek olabilirim LG de GSM & TV de bilgi noktasında destek olmaya çalışırım.S.a Gürdal usta. LG G2 32GB (D802) telefonu düşürdüm sabah ama bişey olmamıştı. Akşama şarjı azalınca %38 deyken taktım şarja 2 saat sonra hala aynı taktığım gibi şarj oluyor gözüküyor ama hala %38 deydi. Telefonu bi kapatıp açayım dedim. kapattım telefonu ama bidaha açılmadı. Şarja tekrar taktım şarj olma ışığı yanmıyor,telefonda zerre tepki yok. tüm tuş kombinasyonlarını denedim hiçbir tepki yok. bilgisayara bağlayıp açmaya çalıştım gene aynı hiç tepki yok. kapağı açıp baktım bataryada şişme falanda yok. bataryayı söküp tekrar takıp deneyeyim mi ? bana verebileceğiniz bir öneri yada bilgi varmı bu arıza hakkında?. telefon orjinal stock rom yüklü hiçbir root işlemi yapmadım aldığım gibi kullandım ek bilgi olarak vereyim dedim